Werken bij

Lees meer over onze afdelingen en neem gelijk een kijkje bij onze actuele vacatures. Of bekijk alle vacatures.

Wat staat je te wachten?

 

 

 

 

 

Wat staat je te wachten?

Je solliciteert: wij gaan aan de slag met je sollicitatie en komen binnen 7 werkdagen bij je terug om te laten weten of jij ons missende ingrediënt bent. 

Wij nodigen je uit voor een eerste kennismaking: tijdens dit gesprek gaan wij wederzijds kennis maken want wie is de persoon achter het CV, dat vinden wij belangrijk. Samen kijken we of er een match is. Is deze match er niet dan nemen wij persoonlijk contact op om jou te voorzien van feedback.

Wij nodigen je uit voor een tweede kennismaking: tijdens dit gesprek spreek jij met twee andere personen uit onze organisatie en gaan wij verder de diepte in en kijken wij samen of deze baan ook echt jou volgende stap is. Is de juiste match er niet dan nemen wij persoonlijk contact op om jou te voorzien van feedback.

Aanbod: wij nemen contact op om ons contractvoorstel te bespreken en hopen dat wij jou welkom mogen heten bij Heuschen & Schrouff. 

Je start je eerste dag: na afstemming spreken wij af wanneer jij start en samen beginnen wij aan jouw nieuwe carrière waarbij de nadruk de eerste periode ligt op een goede inwerktermijn. 

 

Lees wat onze collega's zeggen over werken bij H&S

 

Contact:

+31(0) 45 533 82 00
jobs@heuschenschrouff.com

Bezoekadres:

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading B.V.
Sperwerweg 1
6374 AG Landgraaf
The Netherlands